OVER ONS

Bij ons vind je vrijwel ieder type fiets dat bestaat, alsook de nodige fietsuitrusting, fietsaccessoires en fietsbenodigdheden om van je fietstochten en ritten een aangename ervaring te maken.

Herenfietsen en damesfietsen

Bij Rijwielen Tillo kan je kiezen uit een ruim assortiment aan fietsen met kwaliteitsvolle onderdelen en comfortabele zadels & frames. Zowel een standaard herenfiets, damesfiets en kinderfiets, maar ook een elektrische fiets, koersfiets of mountainbike, kan je bij deze handelaar uittesten en aankopen. Kom snel ons groot gamma ontdekken in de toonzaal in Westrozebeke.

Herstellingen en reparaties

Heb je al een fiets, maar is je stalen ros toe aan een set nieuwe banden of een algemene reparatie? Rijwielen Tillo staat voor je klaar om je fiets te herstellen kortom te repareren!

Heeft je huidige fiets een lekke band, een gebroken ketting, een geknelde versnelling of een kapot zadel? Voor al deze herstellingen en andere reparaties, kun je bij ons terecht. Zo ben je in geen tijd weer mobiel en kan je opnieuw genieten van je fiets!

Fietsaccessoires

Het is belangrijk om de juiste uitrusting te dragen tijdens je fietstochten. Zo voorkom je de meeste lichamelijke schade als je toch eens een val zou maken. Tillo's rijwielen voorziet in jouw veiligheid met een groot assortiment aan fietsuitrustingen, fietshelmen, fietsschoenen en handschoenen. Zo ben je optimaal beschermd wanneer je op de weg of in het bos gaat rijden.